TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 08-03-2022 15:28   Güncelleme : 08-03-2022 15:28

Robot Filosu Swissotel ‘de İlk Büyük Lansmanını yaptı.

Robot Filosu Swissotel ‘de İlk Büyük Lansmanını yaptı.

Robot Filosu Swissotel ‘de İlk Büyük Lansmanını yaptı.

Robot Filosu Swissotel ‘de İlk Büyük Lansmanını yaptı.

 

MoneyBuckss  / Robot Filosu yapay zeka ve algoritmaların dünyaya  damga vurduğu günümüzde, ürettiği algoritmik yapay zeka yazılımıyla var olan servetinize ve birikimlerinize piyasa normlarından daha fazla değer katacak yazılımını  Swiss Otel ‘de lansman yaparak finansal piyasalardan para kazanmak isteyen davetlilere tanıttı.

 

Lansmanda, Moneybuckss / Robot Filosu‘nun doğuş hikayesi, yazılımın para kazandırma yöntemi, avantajları ve sağladığı yaşam kalitesini belirgin düzeyde nasıl artırdığı paylaşıldı. Son dönemde yaşanan finansal gerçeklikler, yaşadığımız enflasyon gerçeği ve akabinde satın alma gücünün azalması tüm hayatımızı etkiledi. Robot Filosu olarak, mevcut olan finansal dar boğazdan çıkmanın en doğru yolunun, doğru yatırım yaparak finansal özgürlüğe sahip olunabileceği noktasında farkındalık oluşturmak istiyoruz. Yapılan yatırımın doğruluğunu, yatırımın geri dönüş süresiyle kıyaslarız. 100 birimlik sabit yatırımın, kendini amorti etme süresi ülkemiz şartlarında minimum 240 ay iken, ticari yatırımlarda da en az 36 ay sürmektedir.

Yapılan yatırımların geri dönüş süresi uzadıkça, hayatımıza katacağı artılar azalmakta ya da etkisini yitirmektedir. Sözünü ettiğimiz denklemde en doğru yerde, zarar etmeden ve istikrarlı bir biçimde kazanmak için Robot Filosu’nun eşsiz yazılımı bireylerin finansal özgürlüğünü inşa ederken hayatlara köşe taşı olarak girmektedir.

 

Bilinen tüm yatırım yöntemleriyle, Robot Filosu‘nun yazılımını kıyasladığımızda aradaki farklar şu şekilde göze çarpmakta. 1 milyonluk Gayrimenkul yatırımı amorti süresi 240 iken, Robot Filosu yazılımı ’nın geri dönüş süresi 10 aydır. Burada kazanılan 230 aylık süre hayatımıza kalite ve üst düzey kazanç olarak geri dönmektedir. 

 

 

Robot Filosu olarak, Güneş balçıkla sıvanmaz diyor vizyon sahibi ve ilkeli kişilerle çalışabilmeyi ümid ediyoruz.

handehande