Atatürk Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Bandırma’da 23 Nisan Coşkusu AKK Özel Bandırma Koleji Gösterileri ile Taçlandı!

Bandırma’da 23 Nisan Coşkusu AKK Özel Bandırma Koleji Gösterileri ile Taçlandı!

admin admin -
11 0

 

Bandırma, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı. AKK Özel Bandırma Koleji öğrencilerinin muhteşem gösterileri, bayramın kutlandığı Cumhuriyet Meydanı’nda unutulmaz anlar yaşattı.

23 Nisan Coşkusu Tüm Bandırma’yı Sardı!

Bandırma, 23 Nisan’ı coşkuyla karşıladı. Gün boyunca çeşitli etkinliklerle kutlanan bayram, AKK Özel Bandırma Koleji öğrencilerinin sahnelediği gösterilerle doruk noktasına ulaştı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen törenlere yoğun katılım sağlandı.

İlçe Kaymakamı Engin Aksakal, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Levent Eğren ve diğer önemli isimlerin de aralarında bulunduğu seçkin davetliler, öğrencilerin performanslarını büyük bir ilgiyle izledi.

Öğrencilerin Canla Başla Çalışması, Unutulmaz Anlarla Taçlandı!

AKK Özel Bandırma Koleji öğrencileri, günler öncesinden başlayan hazırlıkların meyvesini izleyicilerle paylaştı. Programda sergilenen çeşitli etkinlikler arasında Türkiyem Ritim Dansı, Milli Duyguları Yücelten Bayrak Dansı, Geleneksel Zeybek Halk Oyunları, Çocuk Korosu Şarkıları, Jimnastik Gösterisi ve Duygusal Anlar Yaşatan 23 Nisan Şiiri yer aldı. Ayrıca, Okul Bando Takımı da coşkulu bir gösteriyle izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Programda Sergilenen Gösteriler, 23 Nisan Ruhuyla Bütünleşti!

AKK Özel Bandırma Koleji öğrencilerinin performansları, Bandırma’nın 23 Nisan coşkusunu en güzel şekilde yansıtarak katılımcılara unutulmaz bir gün yaşattı. Adeta 23 Nisan Ruhuyla Bütünleşen ilçede yediden yetmişe herkes duygu dolu anlar yaşadı!

 

 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir