Atatürk Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Magazin
  4. »
  5. Oyuncu Mehmet AYDOĞMUŞ Kimdir?

Oyuncu Mehmet AYDOĞMUŞ Kimdir?

admin admin -
5 0

Oyuncu Mehmet AYDOĞMUŞ Kimdir?

Mehmet AYDOĞMUŞ – 1989 elazığ doğumlu İş adamı tiyatro ve sinema, dizi oyuncusudur..
Malatya’da iş hayatını sürdüren Mehmet AYDOĞMUŞ kayısı ticareti ile uğraşmaktadır.

Tiyatro kariyerine Malatya Belediye Tiyatrosunda  2013 tarihinde başladı, 2018 de ise başrollerini Ümit Acar, Gülfer Sarıgül, Ayberk Yılmaz gibi ünlü oyuncuların da rol aldığı ZİFİR-İ AZAP sinema filminde Veysel karakterini canlandıran Mehmet AYDOĞMUŞ daha sonra birçok projeden teklif almayı başlamıştır.

Malatyada çekilen GİRİFT adlı kanalD dizisinde yer aldı.. Başrollerini Wilma ELLES, Ümit ACAR, Ayberk YILMAZ, Selahattin TAŞDÖĞEN,  Cahit KAŞIKÇILAR, İlker ŞAHİNBAŞ gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizide Mahkum SUAT karakterini canlandırdı.
Grift dizisinden sonra BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA’da rol alan Mehmet AYDOĞMUŞ dizinin Başrol oyuncuları olan Hilal ALTINBİLEK, Altan GÖRDÜN, ve İlayda ÇEVİK gibi ünlü oyuncular ile aynı karede bulundu.  Dizinin 138. Ve 139. Bölümlerinde oynadığı kötü karakter ile de dikkatleri üstüne çekmeyi başardı..

ZİRİ CİN filminde Yaşar karakteriyle yine sinema severlerle buluştu.
Film ilk haftasında Türkiye’de aynı tarihte vizyona giren diğer bütün filmleri geride bırakıp 1.liğe yükselen ZİRİ CİN filmi Mehmet AYDOĞMUŞ un kariyerindeki başarısını tekrar gözler önüne serdi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir