FUTBOL
Giriş Tarihi : 23-09-2021 19:17   Güncelleme : 23-09-2021 19:17

Konyaspor-Trabzonspor maçı nefes kesti! Dört gollü muhteşem maç…

Süper Lig 6. Hafta karşılaşmasında Konyaspor'a konuk olan Trabzonspor, 10 kişi kaldığı maçı 2-2'lik beraberlikle tamamladı. Maçın başında 10 kişi kalan Trabzonspor ve ev sahibi Konyaspor'un mücadelesi izleyenlere büyük keyif verirken, iki ekip ligdeki yenilmezlik serilerini de sürdürdü.

Konyaspor-Trabzonspor maçı nefes kesti! Dört gollü muhteşem maç…

Mücadelenin 40. saniyesinde Andreas Cornelius’un golüyle 1-0 öne geçen Trabzonspor, 8. dakikada Vitor Hugo’nun kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline alan Konyaspor, 20. dakikada Endri Çekici ile skoru 1-1’e getirdi. Bu sezon ilk yarılarda en fazla şut çektiği maçı oynayan Konyaspor, ikinci yarı başladıktan saniyeler sonra yine Çekici ile golü buldu ve 2-1 öne geçti. Ancak dakikalar 76’yı gösterirken Amir Hadziahmetovic’in kendi kalesine attığı golle durum 2-2’ye geldi. Kalan dakikalarda iki ekip de net fırsatları değerlendiremeyince maç bu skorla sona erdi.

Bu sonuçla Trabzonspor 14 puana ulaşırken, Konyaspor puanını 12 yaptı ve iki ekip ligdeki yenilmezlik serisini altı maça çıkarttı. Trabzonspor ligde bir sonraki maçında Alanyaspor’u ağırlarken, Konyaspor deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek.

AdminAdmin