İzmit'te Çorba Hizmeti Vatandaşlardan Tam Not Aldı

İzmit Belediyesi, kentin farklı noktalarında hizmet verdiği sıcak çorba stantlarında engelli bireyleri istihdam ediyor. Engelli bireylere eşit fırsatlar sunmak ve onların iş hayatına katılımlarını destekleyen İzmit Belediyesinin çorba hizmeti vatandaştan tam not alıyor

YEREL - 04-12-2023 10:14 163 kez okundu.

İzmit'te Çorba Hizmeti Vatandaşlardan Tam Not Aldı

Hayata geçirdiği projelerle engelli bireylerin yaşamını kolaylaştıran engelli dostu İzmit Belediyesi, mobil ikram araçlarında engelli personel istihdamı sağlıyor. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hafta içi her gün Kuruçeşme, Doğu Kışla, Yeni Cuma ve Ordu Evi’nde hizmet veren mobil ikram araçlarında çalışan engelli personeller vatandaşların takdirini topluyor.

İkram aracında çalışan personel Turgay Marul, “1 buçuk yıldır İzmit Belediyesinin başlatmış olduğu ikram aracında çalışıyorum. Engelli vatandaşlara böyle imkânlar sunulduğu için mutluyum. İnsanlarla iletişimim iyidir. Bu hizmeti vatandaşlara verdiğim için mutluyum” dedi.

“ÇOK İNCE BİR DÜŞÜNCE”

Sıcak çorba hizmetinden yararlanan Semra öz, “Yaklaşık 2 aydır sıcak çorba hizmetinden faydalanıyorum. Bu güzel uygulama için Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’e teşekkür ediyorum. Böyle bir hizmet çok ince bir düşünce ve çorba inanılmaz lezzetli. Ayrıca ikram araçlarında engelli personellerin çalışıyor olması da farkındalık yaratmak adına çok önemli” dedi.

Çorba hizmeti hakkında memnuniyetini belirten Ömer Şenol Çete, “Kaliteli ve ince düşünülmüş güzel bir hizmet. Sabahları işe gidenler, durumu olmayanlar bu hizmetten yararlanıyorlar. Engelli personellerin çalışıyor olması da çok güzel bir uygulama. Verilen hizmette hiçbir şekilde aksama olmuyor” şeklinde konuştu.

Sıcak çorba hizmetinden faydalanan öğrenci Emir Keskin, “Okula giderken sabahları sıcak çorbamı içiyorum. Mobil ikram araçlarında engelli personellerin çalıştığını bilmiyordum ama İzmit Belediyesinin engelli istihdamı sağladığını Down Kafe’den biliyorum. Çok doğru bir uygulama” dedi.

Azra Sivri, “Sabahları bizleri bu şekilde karşılamaları çok güzel. Güler yüzle bizleri karşılıyorlar. Engeli bulunan bireylerin böyle güzel işlerden çalışmalarını çok güzel buluyorum” ifadelerini kullandı.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bursa İnegöl Tarıma Özel Bir Yıl Oldu

Bursa İnegöl Tarıma Özel Bir Yıl Oldu

18-01-2024 - YEREL

İstanbul Şile Belediyesi, 'En İyi Belediye Etkinliği' Ödülüne Layık Görüldü

İstanbul Şile Belediyesi, 'En İyi Belediye Etkinliği' Ödülüne Layık Görüldü

18-01-2024 - YEREL

betboo -1xbetm.info - betpas - Restbet betturkeygiris.org- tipobet365 Betistmariobet giriş