İnegöl Kitap Günleri, Büyük İlgiyle Karşılandı: 150 Bin Katılımcıya Ev Sahipliği Yaptı

İnegöl Belediyesi tarafından bu yıl 7’ncisi düzenlenen Kitap Günleri, 24 Kasım-03 Aralık tarihlerinde MODEF Fuar alanında gerçekleştirildi. 10 gün süren ve adeta bir şölen havasında yapılan Kitap Günleri etkinliğine her gün 10 bin dolayında öğrenci ile birlikte binlerce ziyaretçi akın etti

YEREL - 04-12-2023 12:41 222 kez okundu.

İnegöl Kitap Günleri, Büyük İlgiyle Karşılandı: 150 Bin Katılımcıya Ev Sahipliği Yaptı

100’ü aşkın yazar ve yayınevi ile 1 milyon kitabın kitapseverlerle buluştuğu İnegöl Belediyesi Kitap Günleri 10 günlük süreçte 150 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı. Öğrencilerin başı çektiği ziyaretçiler arasında her yaştan vatandaş yer alırken, özellikle imza günleri ve söyleşilere ilgi yoğun oldu. İnegöl Belediyesi Kitap Günleri sadece İnegöl değil, çevre il ve ilçelerden de hem öğrenci hem vatandaş çok sayıda vatandaşı ağırladı.

HAFTA SONU MUHTEŞEM FİNAL

Kitap Günleri etkinliği, Cumartesi ve Pazar günü coşkulu bir final ile tamamlandı. Hafta sonu olması nedeniyle hem şehir için hem şehir dışından misafirlerin yoğun olduğu organizasyonda, son 2 günde onlarca yazar binlerce ziyaretçi ile buluştu. İmza günleri, söyleşiler ve daha pek çok etkinliğin yer aldığı Kitap Günleri kapsamında; Hatice Kübra Tongar, Fatih Duman, Nurullah Genç, Dilek Cesur, Beyhan Budak, Said Ercan gibi daha pek çok isim hayranlarıyla bir araya geldi. Yayınevlerinin stantlarında, imza ve söyleşi salonlarında hayranlarıyla buluşan yazarlar, büyük bir ilgiyle karşılaştı.

Belediye Başkanı Alper Taban da hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri Kitap Günlerini ziyaret ederek hem imza günlerine katıldı hem stantları ziyaret etti. Kitap Günlerine gelen öğrenciler ve vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Alper Taban, Kitap Günlerinin final coşkusuna ortak oldu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bursa İnegöl Tarıma Özel Bir Yıl Oldu

Bursa İnegöl Tarıma Özel Bir Yıl Oldu

18-01-2024 - YEREL

İstanbul Şile Belediyesi, 'En İyi Belediye Etkinliği' Ödülüne Layık Görüldü

İstanbul Şile Belediyesi, 'En İyi Belediye Etkinliği' Ödülüne Layık Görüldü

18-01-2024 - YEREL

betboo -1xbetm.info - betpas - Restbet betturkeygiris.org- tipobet365 Betistmariobet giriş