Desi Alarm

1991 yılında faaliyet göstermeye başlamış olan Desi Alarm alarm ve güvenlik alanında

TEKNOLOJİ - 29-04-2021 22:43 935 kez okundu.

Desi Alarm

 1991 yılında faaliyet göstermeye başlamış olan Desi Alarm alarm ve güvenlik alanında hizmet vermektedir. Firma aynı zamanda ürünlerin tasarımını, üretimini, dağıtımını ve satış yapıldıktan sonraki servisini kendisi yapmakta ve kontrol etmektedir. Firma, stratejisini kaliteyi makul fiyata üretebilme ilkesi doğrultusunda belirlemiştir ve hem güvenlik hem de alarm sistemleri nin lüks tüketim olmasını anlayışla karşılamıştır. Desi firması bu anlayışıyla beraber sektör içerisinde kendisi için yeni pazar alanı yaratmıştır ve Türkiye'de adıyla istenen tek ve ilk firma haline gelerek markalaşmıştır. Firma sürekli olarak müşteri memnuniyetini de düşünerek gelen istek ya da şikayetler doğrultusunda ürün gelişimini yapmaktadır. Desi hem ürünlerin gelişimi için hem de yeni ürünlerin üretimi için Ar&Ge mühendisleri ile ortak çalışmaktadır ve bu ortak çalışma sonucunda da birçok ilk gerçekleştirmişlerdir. Ayrıca şirketin 20'nin üzerinde hem patent hem endüstriyel tasarım hem de faydalı model olarak belgeleri bulunmaktadır. Firma sağlıklı yönetimi de benimsemektedir ve bundan ötürü yapmış olduğu çalışmalarla TUV Uluslararası yönetim belgelendirme şirketi tarafından ISO 9001:200 belgesi almıştır ve yönetim sistemini belgelendirmiştir. Firma tarafından üretilen Desi markalı ürünlere de hem uluslararası hem de ulusal makamlar onay vermiştir. Desi aynı zamanda bulunmuş olduğu sektör içerisinde Telekomünikasyon Kurumu tarafından onay almış olarak bulunan tek üretici konumundadır. Ayrıca firma Avrupa'da zorunlu olarak bulunması lazım olan ve ürünün amacı doğrultusunda kullanıldığında güvenli olduğunu gösteren CE işaretini de almıştır. Bununla birlikte firma Avrupa'da otomotiv sektöründe ürünler için kullanılan e-mark simgesi için merkezi kilit kontrol sistemi adına başvuru yapmış ve simgeyi kullanma hakkını kazanmıştır. Firma, çalışanları ve diğer bayileriyle beraber toplumsal alanda üstüne düşeni de yapmaktadır.

 Misyonları

 Firmanın misyonu müşteri merkezli olarak vermiş olduğu hizmet ve etik kurallarıyla birlikte kurumlara ve bireylere kullanım kolaylığı sunan teknoloji altyapısıyla hizmet vermektir. Vermiş oldukları bu hizmet doğrultusunda ise müşteri sadakatinde, güvenlikte, kararlılıkta ve hizmette sektör içerisinde öncü durumda bulunmak istemektedirler.

 Vizyonları

 Vizyonları müşterilere vermiş oldukları güvende devamlılığı sağlayarak kalitelerinden ödün vermeden sektörde öncü olarak bulunan teknoloji altyapısıyla ve küresel ortaklarıyla Türkiye'de büyük bir yazılım şirketi olmaktır.

 Değerleri

 Değerleri ise uygulamış oldukları faaliyetleri iş ortaklarına, çalışanlarına, müşterilerine ve topluma karşı şeffaf, dürüst, etik ve yasalara uygun bir şekilde planlayarak yapmaya çalışmaktır.

 Bulunan Ürünler

 Firmanın bünyesinde bulunan ürünler ev ve iş alarmları, Desi alarm aksesuarları, parmak izi ve kapı teknolojileri ürünleridir. Parmak izi ve kapı teknolojileri ürünün içerisinde ise utopic R, utopic 2 ve piks çeşitleri bulunmaktadır.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Warpiris Sertifika ve Danışmanlık Hizmetleri

Warpiris Sertifika ve Danışmanlık Hizmetleri

02-05-2024 - TEKNOLOJİ

Konya'da biyometrik imza ile dijitalleşmeye devam

Konya'da biyometrik imza ile dijitalleşmeye devam

03-01-2024 - TEKNOLOJİ

betboo -1xbetm.info - betpas - Restbet betturkeygiris.org- tipobet365 Betistmariobet giriş