Beylikdüzü Yaratıcı Yeteneklere Sahip Bireyleri Keşfediyor

Müzik ve sanatın kalbi yine Beylikdüzü’nde atacak. Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren, Beylikdüzü Belediyesi Sufi Meşk Topluluğu, Beylikdüzü Belediye Tiyatrosu ve Beylikdüzü Çoksesli Çocuk Korosu seçmeleri için online kayıtlar başladı.

YEREL - 19-09-2023 12:48 224 kez okundu.

Beylikdüzü Yaratıcı Yeteneklere Sahip Bireyleri Keşfediyor

Beylikdüzü Çoksesli Çocuk Korosu’na katılmak isteyen, evrensel çoksesli müziğe gönül vermiş 07-13 yaş aralığındaki yetenekli çocuklar 22 Eylül tarihine kadar onlinekayıt yaptırabilecek ve ardından 24 Eylül Pazar günü Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Trakya Salonu’nda yapılacak olan seçme sınavına katılacak. Seçme sınavına bir solo şarkı/eser ile katılacak kişilerin ise; tek ses, çift ses, üç ses duyabilme, ritm ve ezgi tekrarı ile seviyesi belirlenecek.

Beylikdüzü Belediyesi Sufi Meşk Topluluğu’na katılmak isteyen vatandaşlar ise 20 Eylül tarihine kadar online olarak başvurularını yapabilir veya 444 09 39 nolu çağrı merkezini arayabilir. Yaş sınırlamasının olmadığı kayıtlar sonrasında başvuru yapan vatandaşlar 21 Eylül Perşembe günü BAKSM Trakya Salonu’nda yapılacak olan seçme sınavına katılacak.Ayrıca gençleri tiyatroya teşvik etmek amacıyla Beylikdüzü Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Tiyatro Akademisi için deonline başvurular 20 Eylül tarihine kadar devam edecek. Akademide yer almak isteyen 14-40 yaş aralığındaki oyuncu adaylarının performansa dayalı seçme sınavı, 22-23 Eylül tarihlerinde Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezide Trakya Salonu’nda gerçekleşecek.

 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bursa İnegöl Tarıma Özel Bir Yıl Oldu

Bursa İnegöl Tarıma Özel Bir Yıl Oldu

18-01-2024 - YEREL

İstanbul Şile Belediyesi, 'En İyi Belediye Etkinliği' Ödülüne Layık Görüldü

İstanbul Şile Belediyesi, 'En İyi Belediye Etkinliği' Ödülüne Layık Görüldü

18-01-2024 - YEREL

betboo -1xbetm.info - betpas - Restbet betturkeygiris.org- tipobet365 Betistmariobet giriş