Youtube’un en çok aboneli üyesi olan Pewdiepie, büyük bir şok yaşadı. Youtube’da 53 milyon abonesi bulunan Pewdiepie, son dönemlerde yayınladığı videolar yüzünden büyük sıkıntı yaşamaya başladı. En yakın rakibine 20 milyon abone fark atan Pewdiepie’ın videoları tepki toplayınca Youtube önemli bir karar aldı.
Son olarak “Tüm Yahudiler Ölmeli” şeklinde bir şaka videosu yayınlayan ünlü youtuber, bu videosunun ardından tepki çekmeye başladı. Tepkilerin artması üzerine videoyu yayından kaldıran Pwewdiepie, yine de bir türlü toparlanmayı başaramadı.
Youtube Büyük Bir Darbe Vurdu
Ünlü ismin paylaştığı videonun ardından Maker Studios, bünyesinde bulunan Pewdiepie isimli kanala yaptığı anlaşmayı sonlandırma kararı aldığını açıkladı. Bu kararın ardından bir açıklama da Youtube’dan geldi. Youtube, Türkiye’de yayınlanmayan ancak yurt dışında büyük beğeni toplayan Red servisinde gerçekleştirilen Scare Pewdiepie isimli şovun yayınlanmasına son verdiğini açıkladı.
Milyonlarca abonesi bulunan kanal için alınan bu kararların hem kanal sahibi Felix Kjellberg’i hem de abonelerini hayal kırıklığına uğrattığı belirtilirken, kanalın önümüzdeki günlerde akıbetinin belli olacağı açıklandı.
Bir yanıt yazın