YAŞAM
Giriş Tarihi : 07-09-2021 13:28   Güncelleme : 07-09-2021 13:28

Wofret: Esnaftan Müşteriye Bir Yolculuk

Wofret: Esnaftan Müşteriye Bir Yolculuk

Wofret: Esnaftan Müşteriye Bir Yolculuk

 

Yunus Emre Kelkitli’den büyük hizmet! Esnaftan müşteriye dev destek!

Londra’da 10 yıldan uzun süredir yaşayan Türk yazılımcı ekibi ile birlikte esnafa yardım ediyor. Sistemlerindeki yazılımı ve tasarımını tamamen kendi üstlenirken bu büyük desteğin ismini Wofret koydu. Wofret ile bölgesel olarak e –ticaret alanında büyük kolaylık sağlanıyor.

Bu yazılımı Apple ve Samsung’a sunmuş olsa da talep edilen ücreti ödemek istemediklerini görünce kendisi piyasaya sürdü. Wofret birçok ülkede kullanan büyük bir platform haline geldi. Wofret’e benzeyen uygulamaların yanında alt yapısal güvenliği ile diğer uygulamalardan tamamen ayrılıyor. E –ticaret platformlarının esnaflara sağlayamadığı kadar çok fayda sağlayan Wofret müşteri ve esnaf memnuniyetini ön planda tutuyor.

Yunus Emre’ye göre pandemi süresi boyunca e – ticarette büyük ve olumlu gelişmeler oldu. Bu gelişmeler onun tasarımı olan Wofret’e de yansıyor. Dünya genelinde var olan büyük salgında insanların evinden online olarak alışveriş yapmaları Wofret’i daha da ön plana çıkarttı. Güvenli olmasıyla birlikte müşterilerini asla hayal kırıklığına uğratmayan bu yazılım ile birkaç yılda elde edilebilecek olan tüm başarılara imza attı.

Müşteri memnuniyeti ile birlikte esnaf güvenliğini ön planda tutan yazılım sayesinde insanlar kaliteli ürünleri satarken bir yandan da satın almaya başladı. Wofret’i internet platformları duşunda sosyal medya uygulaması olarak da kullanılma üzere geliştirildi. Şimdi telefonlara indirilerek istenilen her an, güvenli bir şekilde Wofret ile alışveriş yapmak mümkün.

Kelkitli Türk gençlerinin neleri başarabileceğini kanıtlamak için çok sıkı çalışıyor. Zamanla daha da iyi alanlara geleceği şimdiden belli olan Türk yazılımcısı uygulamasındaki en önemli parça esnafa ve müşterilere sunduğu birbirinden farklı fırsatlardan geçmektedir. Bununla birlikte ekibi ve tasarlamış oldukları ticaret platformları ile İngiltere ve Türkiye arasında büyük bir köprü kuracakları kesin.

Ataturk HaberAtaturk Haber