Türk ve Suudi Görevliler Suudi Arabistan Başkonsolosluğuna Giriş Yaptı

Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın kaybolması ile ilgili başlatılan soruşturma dahilinde Türk ve Suudi yetkililer, Suudi Arabistan Başkonsolosluğuna girdi. Cemal Kaşıkçı’nın kaybolmasıyla ilgili Türkiye’ye gelen Suudi ekip, Türk ekiple birlikte inceleme için Suudi Arabistan Başkansolosluğu’na giriş yaptı. TÜRK VE SUUDİ HEYET, KONSOLOSLUĞA GİRİŞ YAPTI Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın kaybolmasının ardından yapılan görüşmelerle birlikte Türk heyetin Suudi Arabistan…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
Türk ve Suudi Görevliler Suudi Arabistan Başkonsolosluğuna Giriş Yaptı

Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın kaybolması ile ilgili başlatılan soruşturma dahilinde Türk ve Suudi yetkililer, Suudi Arabistan Başkonsolosluğuna girdi.

Cemal Kaşıkçı’nın kaybolmasıyla ilgili Türkiye’ye gelen Suudi ekip, Türk ekiple birlikte inceleme için Suudi Arabistan Başkansolosluğu’na giriş yaptı.

TÜRK VE SUUDİ HEYET, KONSOLOSLUĞA GİRİŞ YAPTI

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın kaybolmasının ardından yapılan görüşmelerle birlikte Türk heyetin Suudi Arabistan Başkonsolosluğu’nda inceleme yapmasına karar verilmişti. Bu kararın ardından aralarında iki savcının bulunduğu Türk heyeti ile Suudi Arabistanlı heyet bu akşam 17: 45’te konsolosluk binasına girdi. Heyetin içeride inceleme yapması beklenirken, henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

BAŞKONSOLOSLUK ÖNÜNDEKİ BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

2 Ekim’de Suudi Arabistan Başkonsolosluğu’na girişinin ardından haber alınamayan Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı için başkonsolosluk önündeki bekleyiş sürerken, bazı Suudi vatandaşları evrak işlemleri için sabah saatlerinde başkonsolosluğa geldi.

YERLİ VE YABANCI BASIN MENSUPLARI KONSOLOSLUK ÖNÜNDE TOPLANDI

Başkonsolosluk çalışanları binaya girişlerde evrak işlemleri için gelenlere eşlik ediyor. Konsolosluk önünde yer alan alanda yerli ve yabancı basın mensupları da gelişmeleri takip etmek amacıyla bekleyişi sürüyor.

NE OLMUŞTU?

Suudi reformistler için önemli bir platform olan Al Watan gazetesine katkı veren ve aynı zamanda Washington Post gazetesinde de yazılar yazan Cemal Kaşıkçı, 2 Ekim’de resmi işlemler için Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’na gittikten sonra ortadan kaybolmuştu.

Emniyet kaynaklarından alınan bilgide, Kaşıkçı’nın 2 Ekim’de evlilik işlemleri için gittiği Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğu’ndan bir daha çıkmadığı teyit edilirken, başkonsolosluk binasında aynı saatlerde, 2 uçakla İstanbul’a gelen aralarında yetkililerin de yer aldığı 15 Suudi vatandaşının bulunduğu, bu kişilerin daha sonra geldikleri ülkelere döndüklerinin belirlendiği kaydedilmişti.

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yap

Benzer Haberler
RECEP ÖNDER’DEN DİJİTAL DÖNÜŞÜME ÖNCÜLÜK: SEO, GOOGLE ADS VE META REKLAMCILIĞININ UZMAN İSMİ
RECEP ÖNDER’DEN DİJİTAL DÖNÜŞÜME ÖNCÜLÜK: SEO, GOOGLE ADS VE META REKLAMCILIĞININ UZMAN İSMİ
Paribu Pizza Günü geldi: Paribu, Bitcoin ile yapılan ilk alışverişi 100 bin hediye pizzayla kutluyor
Paribu Pizza Günü geldi: Paribu, Bitcoin ile yapılan ilk alışverişi 100 bin hediye pizzayla kutluyor
Türk şef açıkladı: “Otellerin lezzet ve hijyen standartları, bölgenin referans noktası oluyor”
Türk şef açıkladı: “Otellerin lezzet ve hijyen standartları, bölgenin referans noktası oluyor”
Akıllı temizlik çözümleri markası, gençlerin önündeki temizlik engelini kaldırıyor
Akıllı temizlik çözümleri markası, gençlerin önündeki temizlik engelini kaldırıyor
Dünyanın en uzun dairesel metro hattı 90. yaşını kutluyor
Dünyanın en uzun dairesel metro hattı 90. yaşını kutluyor
Bolero, yeni logosuyla güçlü bir marka dönüşümüne imza atıyor
Bolero, yeni logosuyla güçlü bir marka dönüşümüne imza atıyor
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Işığında Tarafsız Habercilik..
Atatürk Haber

Reklam & İşbirliği: [email protected]

Copyright © 2025 Tüm hakları ATATÜRK HABER 'de saklıdır.