Atatürk Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Sultanbeyli Devlet Hastanesi karantinaya alındı

Sultanbeyli Devlet Hastanesi karantinaya alındı

Ajans Ajans -
116 0

Sultanbeyli Devlet Hastanesi’nin acil servisi oldukça hareketli saatler yaşadı. Dün gece hastanenin acil servisine elindeki yanıklar nedeniyle getirilen Suriyeli bir kişinin elindeki yanıkların kimyasal maddeden meydana geldiği belirlendi.

Kimyasal madde nedeniyle elinde yanıklar oluşan Suriyeli’ye ilk müdahale yapıldıktan sonra tam teşekküllü olan bir başka hastaneye sevkinin gerçekleştirilmesinin ardından acil servisin alarm durumuna geçirildiği belirtildi.

UMKE ekipleri Hastaneye Geldi

Kimyasal maddenin ne olduğu ve etkilerinin tam bilinememesi nedeniyle acil servis karantinaya alınırken, hastaneye UMKE ekiplerinin geldiği ifade edildi. Acil servis tamamen kapatılırken, içeriye kimsenin girmemesi için kapıya güvenlik şeridi çekildiği de öğrenildi.

 Yaklaşık 2,5 saat kapalı kalan acil servisin tamamen dezenfekte edildiği vurgulanırken, yapılan işlemin ardından acil servisin hasta alımına başladığı açıklandı. Hastaneden gelen açıklamada ise karantina gibi bir durumun olmadığı açıklanırken, kimyasal maddenin etkilerinin tam bilinmemesinden dolayı tedbir amaçlı olarak acil servisin kapatılarak dezenfekte edildiği ve ardından tekrar hastaların hizmetine sunulduğu ifade edildi.

Sultanbeyli Devlet Hastanesi acil servisinde şu anda herhangi bir sıkıntının yaşanmadığı da gelen bilgiler arasında yer aldı. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir