YAŞAM
Giriş Tarihi : 30-10-2021 18:13   Güncelleme : 30-10-2021 18:13

Sait Emir Paris Fashion Week’e hazırlanıyor.

Sait Emir Paris Fashion Week’e hazırlanıyor.

 

Son yıllarda yaptığı uluslararası defile ve organizasyonlarla adı sıkça anılan Sait Emir, önceki gün Nisantaşında görüntülendi. Önümüzdeki hafta Paris’teki Fashion week için hazırlık yapan Emir, gazeteciler ile ayak üstü sohnet etti. 

Sait Emir, yanında bulunan İpek Şentürk, Elif Yılmaz, Asena Alyurt ile Türkiye’yi Paris’te temsil edeceğini, uluslararası camiadan başarılı grri bildirimlerle döneceklerine emin olduğunu söyledi. 

Sait Emir dahil olduğu, tasarladığı tüm işlerini, Mimar Sinan’a ait olan “Yaptığın işi gönlünde hissedersen ırmaklar çağlar içinde” sözünü hatırlayarak organize etmektedir. Her zaman en iyisinin nasıl olması gerektiğini düşünerek ve hayal ederek projelerine hazırlanır. Türkiye’nin önde gelen, vizyon sahibi iş adamlarından Sait Emir, aynı zamanda da profesyonel dans eğitmenidir. İlk olarak 1995 yılında dansa başlayan Emir, salon danslarının ardından dans hayatına Arjantin Tango ile devam etmiş ve 1998 yılında da Salsa Club Dans Okulu'nu kurmuştur.

Düzenlediği birbirinden farklı dans aktiviteleri ile latin danslarını dans severlerle buluşturmuş ve bir çok insanın dans etmeye ilgi duymasına neden olmuştur. Dünyanın çeşitli ülkelerinde dans eğitimi alarak kendini geliştirmiş olan Sait Emir şu anda da Afro Cubanos Dans Club'da eğitmenliğe devam etmektedir

Ataturk HaberAtaturk Haber