Atatürk Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Reşadiyeli çocuklar hakkında yeni gelişme!

Reşadiyeli çocuklar hakkında yeni gelişme!

Ajans Ajans -
114 0

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde 13 ay önce ortadan kaybolan 5 yaşındaki Dursun Kağan Taşçı ve 8 yaşındaki Bayram Erol hala bulunamadı. Yapılan tüm aramaların sonuçsuz kalması üzerine arama çalışmaları durduruldu.

Yapılan aramaların ardından geçtiğimiz günlerde önemli bir gelişme yaşandı. Televizyonda yayınlanan bir programda konunun tekrar açılmasının ardından Dursun Kağan Taşçı’nın babası İbrahim Taşçı’dan şok edici bir açıklama geldi.

Babadan Şok İtiraf Geldi

Küçük çocuğun babası İbrahim Taşçı, katıldığı televizyon programında evli bir kadınla ilişkisi olduğunu ve çocuklara bu kadının eşi ya da ailesince zarar gelmiş olabileceğini ifade etti. Babadan gelen bu şok edici açıklamanın ardından Cumhuriyet Savcılığı tarafından yeniden harekete geçildi.

İbrahim Taşçı’nın ilişkisi olduğu kadının çevresi olduğu iddia edilen Abdullah Korkmaz’ın Kelkit Çayı yakınlarında bulunan evinin bahçesinde bu sabah bir arama başlatıldı. Arama kapsamında bahçenin her yeri kazılırken, saman ve ahırda ise çocuklara ait izler aranmaya başladı.

4 saat süren çalışmanın ardından çocuklara ait herhangi bir iz bulunamadığı belirtildi. Savcılığın araştırmaları devam ediyor. 

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir