YAŞAM
Giriş Tarihi : 27-09-2021 14:35   Güncelleme : 27-09-2021 14:35

Mustafa Önal Kimdir

Mustafa Önal Kimdir

Mustafa Önal  Kimdir

 

Mustafa Önal 1991 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Öğrenim hayatını Ankara’ da tamamladı. Üniversite mezuniyetinden sonra çalışma hayatına iki yıl Ankara’da devam etti. Daha sonra İstanbul’a yerleşti.

Henüz ilkokul çağlarındayken; akademisyen ve aynı zamanda müzisyen olan ailesinden müzik eğitimlerini aldı. İlk aranjelerine ortaokul’ da başladı. Şan ve enstrüman eğitimleri üniversite yıllarına kadar devam etti. 2014 yılından itibaren söz ve müziği kendisine ait olan 8 single çalışmasını resmi platformlardan yayınladı. Ney ve bendir eğitimi ile başlayan müzik hayatına; gitar, keman, ud, davul, perküsyon ve piano’ yu da ekleyerek alanını büyüterek geliştirdi.

Ankara’da birçok mekanda sahne aldı ve onlarca grup ile çalıştı. Profesyonel İlk sahne deneyimini back vokal ve gitar ile çok genç yaşlarında gerçekleştirdi. Bir çok şehirde sahne aldı ve büyük müzisyenlere sahnelerinde vokal ve enstrüman desteği verdi.

Çok Zorda Kaldığım Zaman, Kof, Beyaz Zambaklar, Kaybeden Kim, Saklambaç, İpsiz Uçurtma ve Geçimsiz Ev Arkadaşı isimli single çalışmaları ile tanınan Mustafa Önal hala İstanbul’da müzik çalışmalarına ve sahne performanslarına devam etmektedir.

Ataturk HaberAtaturk Haber