Atatürk Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Siyaset
  4. »
  5. Meral Akşener’in danışmanına FETÖ gözaltısı!

Meral Akşener’in danışmanına FETÖ gözaltısı!

Ajans Ajans -
96 0

Milliyetçi Hareket Partisi’nin muhaliflerinden biri olan Meral Akşener, 15 Temmuz darbe girişiminden bu yana FETÖ ile birlikte anılıyor. FETÖ ile bağlantısını her fırsatta reddeden Akşener, bugün büyük bir şok yaşadı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün yürüttüğü FETÖ operasyonu kapsamında bugün gözaltına alınan isimlerden birisinin Meral Akşener’in hukuk danışmanı Avukat Nuri Polat olduğu belirtildi. Polat’ın gözaltı işleminin ardından sorguya alındığı öğrenildi.

Sosyal Medya Mesajları Gözaltına Neden Oldu

Avukat Nuri Polat, son dönemlerde sosyal medya hesaplarından sürekli olarak FETÖ’ye yakınlığını ispatlar paylaşımlarda bulundu. FETÖ ile bağlantılı olan tüm kanalların Digitürk’ten çıkarılmasına tepki gösteren Polat, “Digitürk’ten, kablolu tvden, tivibudan, Türksat’tan attınız, herkül sitesini engellediniz. Ama izlememize engel olamadınız” şeklinde bir mesaj paylaşımda büyük tepki almıştı.

Tüm bu paylaşımlarıyla FETÖ örgütünün tarafında olduğunu ortaya koyan avukat, FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alındı. Meral Akşener’in aldığı haberle büyük üzüntü yaşadığı öğrenilirken, şu anda sorguda olan Polat’ın gözaltı süresinin devam edeceği de ifade edildi.

FETÖ soruşturması kapsamında Türkiye genelinde operasyonların devam edeceği belirtildi.  

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir