TEKNOLOJİ
Giriş Tarihi : 09-03-2022 21:13   Güncelleme : 10-03-2022 23:52

Kleinstein Games, VR ve Metaverse alanında türkiye pazarına çok hızlı bir şekilde giriş yaptı

Kleinstein Games, VR ve Metaverse alanında türkiye pazarına çok hızlı bir şekilde giriş yaptı

Kleinstein Games, VR ve Metaverse alanında türkiye pazarına çok hızlı bir şekilde giriş yaptı

KLEİNSTEİN GAMES OYUN DÜNYASINDA METAVERSE SUNUYOR

Kleinstein Games kurucusu Musa Çavuş kimdir ?

44 yaşında, evli ve iki çocuk babasıyım. 2000 yılında Selçuk Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliğini bitirdikten sonra Almanya’da bir çok yazılım projesinde çalıştım. 16 yıldan sonra kendi firmamı kurdum ve 6 yıldır birçok firmamla Avrupa ve Ortadoğu’ya yazılım ve teknoloji hizmeti vermekteyim.

Kleinstein Games Şirketi Metaverse ile Bağlantısı Nedir?

Kleinstein Games teknoloji dünyası ve oyun dünyasıyla ilgili gelişmeleri paylaşımları takipçilerine sunmakta.  Sosyal medya hesaplarında güncel metaverse haberleri ve içerikleri paylaşan kleinstein games kısa süre içerisinde bir çok oyun severin gözdesi olmaya başlayacak..

  Kleinstein Games Şirketi bize ne sunuyor ?

Şirketimiz de VR oyunlar geliştiriyoruz. Bu oyunlar her yaşa ve kitleye uygun içerikte Konya Büyükşehir Belediyesi için geliştirdiğimiz eğitici trafik oyunumuz bulunmakta. Yenilikçi ve genç ekip arkadaşlarımız olduğu için gündemi daha hızlı ele alabiliyoruz.Metaverse evreni içinde geliştirmeler ve çalışmalar yapıyoruz. Oyun dünyasında  metaverse’ün bizlere sunduğu teknolojileri değerlendirip fikir üretiyoruz.Şuan üzerinde çalıştığımız bir  VR Meet oyunu var. Ayrıca Nft, Blockchain teknolojilerini Kleinstein Games ile takip edebilirsiniz.Birden cok yeniliklerle hem oyun dünyasını sizlere sunup hem de teknolojinin yararlarını doğru kullanım ile neler yapıldığını sizlere sunacak olan Kleinstein Games çalışmalarına güçlü bir şekilde devam edecektir.

 

Kısaca Metaverse Nedir ?

Metaverse kavramı, ilk kez 1992 yılında yazılan Snow Crash adlı bilim kurgu romanda ortaya çıktı. Bu sebeple romanın yazarı Neal Stephenson metaverse kavramının fikrî kurucusu olarak kabul edilmektedir. Bugün dünyadaki en önemli metaverse yatırımcılarının başında sanal gerçeklik cihazları üzerine çalışan Oculus şirketini 2 milyar dolara alan Facebook gelmektedir. Nitekim Facebook bu alanda Microsoft gibi önemli yazılım şirketleriyle iş birliği anlaşmaları imzalamıştır. Ayrıca Roblox gibi oyun platformları da bu alanda büyük arge yatırımları yapmaktadır. Amerika, Çin ve İngiltere gibi farklı kuşakların katılımıyla yapılan araştırmaların gösterdiği üzere katılanların yüzde 93’ünün metaverse'ü teknolojinin geleceği olarak gördüğünü belirtti

https://kleinstein.games/

 

handehande