KÜLTÜR - SANAT
Giriş Tarihi : 19-06-2019 18:26   Güncelleme : 19-06-2019 18:26

Karadeniz Turları ile Büyüleyici Bir Gezi Deneyimi

Tatilin en heyecan verici ve renkli türlerinden biri olan kültür turları tatil severlere, doğası ve tarihi ile ünlü olan birçok yeri gezip tanıma fırsatı sunmaktadır.

Karadeniz Turları ile Büyüleyici Bir Gezi Deneyimi

Tatilin en heyecan verici ve renkli türlerinden biri olan kültür turları tatil severlere, doğası ve tarihi ile ünlü olan birçok yeri gezip tanıma fırsatı sunmaktadır. Sayısız doğa ve tarihi zenginliğe sahip olan ülkemizde de birçok kültür turu rotası  herkes için farklı bir gezi deneyimi sağlayabilmektedir. Yemyeşil doğası ve yüzlerce yıllık tarihi zenginlikleriyle ünlü Karadeniz bölgesi de en gözde kültür turlarından biri olarak ön plana çıkmaktadır. Farklı seçenekleriyle herkese uygun bir tur fırsatı sunabilen Karadeniz turları ile tatil severler, etkisinden uzun süre çıkamayacakları muhteşem bir gezi deneyiminin kapılarını açabilmektedir. 

Uçaklı Karadeniz Turları ile Tatile Konforlu Bir Adım Atın

İstanbul’dan uçaklı Doğu Karadeniz Batum turu, Ankara’dan uçaklı Doğu Karadeniz Batum turu, Antalya’dan uçaklı Doğu Karadeniz Batum turu, İzmir’den uçaklı Doğu Karadeniz Batum turu ya da Adana’dan uçaklı Karadeniz –Batum turu gibi çok uçaklı Karadeniz turu seçeneği sizler için her yerden tatilin kapılarını açmaktadır. Konforlu bir uçuş ile tatile adım attıktan sonra gezi programınız dahilinde bulunan Karadeniz’in en güzel yerlerini köşe bucak gezebileceğiniz bir tatil fırsatını değerlendirebilirsiniz. Bulunduğunuz şehirden ya da bulunduğunuz yere en yakın şehirden kalkan tur programlarıyla Karadeniz tur programlarına katılarak, herkesin mutlaka tanıklık etmesi gereken bu eşsiz güzellikteki yerleri görebilirsiniz.

Eşsiz Güzellikteki Yaylalar ve Tarihi Zenginlikler

Karadeniz denildiğinde ilk akla gelen şeylerden biri olan benzersiz güzellikteki Karadeniz yayalarını gezip görebileceğiniz tur programınız ile birbirinden güzel birçok fotoğraf çekip, tatilinizin en güzel anlarını ölümsüzleştirebileceksiniz. Yaylaları, sahilleri, ormanları, dağları, nehirleri ve daha birçok doğal güzelliklerinin yanı sıra Sümela Manastırı ve Ayasofya gibi çok önemli tarihi yapılara da ev sahipliği yapan Karadeniz bölgesi, tatil severler için oldukça zengin bir gezi programı sunmaktadır. Çay üretimi konusunda dünyada adından söz ettiren Rize’de bulunan Çay Fabrikası da gezinize renk katacak gezi noktalarından biri olarak karşınıza çıkacaktır. Manzara fotoğraflarında karşımıza Karadeniz’e dair en çok çıkan yerlerden biri olan Uzungöl de harika görüntüsü ile tanıklık edebileceğiniz yerlerden birisi olacaktır. Fırtına Deresi gibi özellikle rafting gibi doğa sporlarına imkan sağlayarak doğal zenginlikleri bulunan Karadeniz’de doğa sporları ile buluşma fırsatını da yakalayabilirsiniz. Vizesiz geçiş imkanı bulunan Gürcistan’ın Batum şehri de gezi programınız dahilinde olabilir ve Batum’un ünlü Sanat Müzesi ile Katedral’ini ziyaret edebilir, tam gün süren bir şehir turuna da katılabilirsiniz.

Kampanyalar İle Cazip Fiyat Teklifleri

Hayallerinizdeki Karadeniz turu için çok cazip fiyat tekliflerinden yararlanabileceğiniz birçok kampanya ile karşılaşabilirsiniz. Touristica’nın sunmuş olduğu kampanya ve indirimlerle çok avantajlı teklifleri yakalayabilir, tatilinizi çok uygun fiyatlarla yaşayabilirsiniz. Karadeniz tur fiyatları tüm bu kampanyalar ve indirimlerle bütçenizi sarsmayacak oranlarla sizlerle buluşabilmektedir. 

handehande