SPOR
Giriş Tarihi : 04-12-2021 15:29   Güncelleme : 04-12-2021 15:29

Futbolculardan Sıcağa Karşı Hamle!

Futbolculardan Sıcağa Karşı Hamle!

Sıcaktan Buldukları İlk Suya Daldılar!

Geçen Sezon Girdikleri Hollanda Ligi’nden hayal kırıklıkları ile ayrılan ve sonucunda da beşinci sıraya yerleşen Feyenoord, bu sezon aynı hayal kırıklıklarını yaşamamak için çalışmalara erkenden başladı. Hedefi bu sezonda sevenlerinin yüzünü güldürmek olduğu için çalışmalara çok sıkı bir şekilde devam ediliyor. tipobet

Çalışmalar için Avusturalya’da kampta olan futbolcular bu sezon içerisinde çok daha güçlü bir şekilde gelmeyi planladıkları için yaptıkları idmanları erkene çektiler. Bu sefer de idmanlar sırasında olan futbolcuları sıcak havanın etkisiyle çok zor anlar geçirdiler. Yüksek sıcaklığın yarattığı bunaltı, futbolcuları idmanlar arasında zorlandılar. İdman bitene kadar sıcağa karşı dayanan ve o şekilde bile devam eden futbolcuların sonradan yaptığı ise yüzleri güldürdü.

 

Yeni sezon çalışmaları için Avusturalya’ya giden ve Avusturalya’da kampa katılan futbolcular idmanlar sırasında sıcaktan bunaldılar. Sıcaktan bunalmanın nedeniyle de idman bitince buldukları ilk suya daldılar. Bu anların fotoğrafları ve videoları sosyal medyadan paylaşılırken sevenlerini gülme krizine sokan o görüntülerde çok sayıda izlenme aldı.

Sıcakların bu denli bunaltıcı olmasına dayanamayarak suya giren futbolcuların, bir de suyun içerisinde uzun süreler beklemesi, işi biraz da eğlenceye dönüştürdükleri anlamına mı geliyordu bilinmez fakat görüntüleri gerçekten de gülünecek cinstendi. Küçük bir su akıntısının içerisinde sırayla oturmuş olmaları hava sıcaklıklarına dayanamadıklarını gösterse de ilerleyen günlerde de aynı sıcaklıklar devam edecek gibi durduğundan takım biraz zorlu günler geçirecek gibi.

Ataturk HaberAtaturk Haber