GÜNCEL
Giriş Tarihi : 24-05-2023 16:46

Emre Belözoğlu: “Net bir mağlubiyet aldık”

Emre Belözoğlu: “Net bir mağlubiyet aldık”

Emre Belözoğlu: “Net bir mağlubiyet aldık”

Medipol Başakşehir'in Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor'a 1-0 yenildikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuştu. Belözoğlu, takımının kötü performansının kendisinin sorumluluğunda olduğunu belirtti ve İstanbul dışındaki deplasman maçlarına benzer bir müsabaka oynadıklarını ifade etti. Tekrar aynı senaryoyu yaşadıklarını söyleyen Belözoğlu, "Bugünkü kötü oyunumuzun karşılığı olarak net bir mağlubiyet aldık. Sorumluluğu üstleniyorum. Yolumuza devam etmek zorundayız" dedi.

Belözoğlu, takımının performansını analiz ederken, oyuncularının sahada yeterince mücadele etmediğini düşündüğünü dile getirdi. Ancak, takımın moralini bozmadan önlerindeki Avrupa maçına odaklanmaları gerektiğinin altını çizdi. bahis siteleri

Başakşehir Teknik Direktörü, sonuç ne olursa olsun takımın daha iyiye gitmek için çalışacaklarını ve sezon sonuna kadar mücadele edeceklerini sözlerine ekledi. Emre Belözoğlu'nun açıklamaları, takımın performansına dair soruların yanıtını da içeriyor ve taraftarların merakını gideriyor.

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun açıklamaları, maç sonu tartışmalarını da sona erdirmiş oldu. Takımının kötü performansına rağmen, Belözoğlu'nun açıklamaları sorumluluğu üstlenmesi ve takımın moralini bozmamak adına Avrupa maçına odaklanması takım içindeki birlik ve beraberliği de göstermiş oldu.

Belözoğlu'nun takımına güvendiği açıklamaları, takımın geleceği hakkında da fikir veriyor. Takımın sezon sonunda başarılı olabilmesi için, teknik direktörün liderliği altında çalışmalarının devam etmesi gerekiyor. Taraftarların da bu açıklamalardan sonra takıma olan desteğini arttıracağı düşünülüyor.

 

AdminAdmin