GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-05-2023 21:22

Contact Day Etkinliğinde Şengün & Partners'a Plaket Sunuldu

Contact Day Etkinliğinde Şengün & Partners'a Plaket Sunuldu

Contact Day Etkinliğinde Şengün & Partners'a Plaket Sunuldu

İstanbul'da gerçekleştirilen prestijli Sales Network Contact Day etkinliğinde, başarılı çalışmaları ve sektöre katkılarından dolayı Şengün & Partners Avukatlık Ortaklığı'na "Partner" plaketi takdim edildi.

Contact Day Etkinliği ve Şengün & Partners'ın Başarıları

Satış sektörü ve iş dünyasından seçkin profesyonellerin bir araya geldiği Contact Day etkinliği, 4 Mayıs'ta Uniq İstanbul'da düzenlendi. Etkinlik kapsamında, Şengün & Partners'ın sektöre yaptığı değerli katkılar ve başarılarından dolayı Sales Network tarafından "Partner" plaketi verildi.

Plaket Töreni ve Güzin Şengün'ün Teşekkür Konuşması

Sales Network Kurucusu Ergün Güler, etkinlikte Güzin Şengün'e plaketi takdim etti. Plaketi kabul eden Şengün, "Öncelikle çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, plaketi hepimiz adına alıyorum. Sales Network'ün de başarılarının uzun yıllar sürmesini diliyorum" ifadelerini kullandı. Şengün, ekibine olan minnettarlığını dile getirirken, Sales Network'ün başarılarını da kutladı.

Şengün & Partners Avukatlık Ortaklığı ve Hukuk Hizmetleri

1990 yılında Av. Nedim Korhan Şengün tarafından kurulan Şengün & Partners Avukatlık Ortaklığı, hukukun çeşitli alanlarında gerçekleştirdiği çalışmalarla müvekkillerine üst düzey hukuk hizmeti sunmaktadır. Yurt içinde ve yurt dışında güçlü çözüm ortakları ile birlikte çalışan Şengün Avukatlık Ortaklığı, yerli ve yabancı birçok müvekkiline geniş bir alanda hukuk danışmanlığı ve avukatlık hizmeti vermektedir. Müvekkil odaklı yaklaşımıyla hizmet alanlarını sürekli olarak yenileyen Şengün Avukatlık Ortaklığı, üst düzey hukuk hizmeti verme felsefesinden ödün vermeden çalışmalarını sürdürmeye devam etmektedir.

AdminAdmin