GÜNCEL
Giriş Tarihi : 16-05-2023 12:26

Burcu Akyol İzinden Finans Yolculuğu un Çalışmaları

Burcu Akyol İzinden Finans Yolculuğu un Çalışmaları

Burcu Akyol İzinden Finans Yolculuğu un Çalışmaları

Burcu Akyol’un çalışmaları sürekli kendini geliştiriyor olması ile yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Yaptığı doğru ve isabetli veri analizleri ile birlikte GCM şirketine 2017-2019, XM şirketine 2019-2021, A1 Capital’e 2021-2022, High ise Market LLC şirketine 2022-2023 yılları arasında portföy hizmeti vermiştir. Bu şirketlerin yatırımlarına doğru bir yön vermelerini sağlayan Akyol Türkiye ekonomisinin gelişmesine katkı sağlıyor.

Türkiye ekonomisinin gelişmesi adına sahip olduğu deneyimleri ve bilgileri meslektaşları ve bu konuya ilgi duyan kişilerle paylaşıyor. Sahip olduğu güçlü iletişim kurma yeteneği ve ekonomiyi basit anlaşılır şekilde anlatması ile çok daha kolay anlaşılmasını sağlar.  Ekonomi alanında yaşanan gelişmeleri yakında takip eder. Bu şekilde ekonomik sorunlara doğru çözümler getirmenin yanında oluşan fırsatların değerlendirilmesini sağlar. Sahip olduğu analitik becerileri ile küresel ekonomileri yakından takip ediyor. Yaklaşan fırsatları görebilmek için uluslararası ekonomi piyasalarını yakından takip eder ve verileri doğru şekilde analiz eder.

Burcu Akyol Kimdir?

Burcu Akyol ekonomi alanında aldığı eğitim ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. 02.08.1993 yılında İstanbul’da doğan Akyol ekonomiye duyduğu ilgi ile bu alanda lisans eğitimini 9 Eylül Üniversitesinde İktisat bölümünde almıştır. Bunun ardından Yakın Doğu Üniversitesi Ekonomi Bölümünde Lisansüstü ve London Academy Of Trading / Londra da devam etmiştir.

Ekonomiye bilimsel bir bakış açısı ile yaklaşan Akyol’un uzmanlık alanları arasında Global trading, bilişim sistemleri, finans ve bankacılık, ekonomi uzmanlaştığı alanlardır. Bu alanlarda yaptığı çalışmalar ile uluslararası alanda adından söz ettirmekte ve aldığı ödüller ile de başarılarını taçlandırmaktadır. Ekonomi alanında almış olduğu eğitimle matematiksel analiz, istatistiklerin değerlendirilmesi verilerin doğru şekilde değerlendirilmesi konusunda başarılıdır.

Burcu Akyol’un Ödülleri

Ekonomi alanında yaptığı çalışmalar ile dikkatleri çeken Burcu Akyol’un ödülleri artmaya devam ediyor. Finansal piyasalarda fiyatların yatay bir şekilde devam ettiği süre içinde verilerin incelenmesi ve değerlendirilmesi ile yatay trendden yükselen trende geçiş sürece Flama formasyonu (Bayrak formasyonu) adı verilir. Burcu Akyol yaptığı teknik analizler ile Flama formasyonu patent sahibidir. Ekonomi konusunda yaptığı çalışmalar ile aday gösterildiği tüm ödülleri toplamaya devam eden Akyol’un şimdiye kadar almış olduğu ödüller arasında şunlar bulunuyor.

  • Best Trader Of The Year - From Turkey
  • Bussiness Trade and Professional Portfolio Management (Londra)
  • Best content creator about Economic Details Of The Season LAT (Londra)
  • Flama (Bayrak) Formasyon Patent Sahibi
  • EuropeanCeo Awards – Best Introducer Broker(2018)
  • FIRA – Certificate

Uzman Ekonomist Burcu Akyol

Aslan burcu olan uzman ekonomist Burcu Akyol almış olduğu ödüllerle yetinmeyeceğini açıkça ortaya koyuyor. Yaptığı başarılı çalışmalar ile önümüzdeki yıllarda da alanında verilecek olan ödüllerin en büyük adayı olduğunu gösteriyor. Almış olduğu Business Trade and Professional Portfolio Management ödülünün de ortaya koyduğu gibi temsilcisi olduğu şirketlerin portföyünün nasıl yönetileceği, risk analizlerini doğru olarak yapmayı, yatırım stratejileri geliştirmeyi ve finansal analiz ve muhasebe konularında üst düzeyde başarılıdır.

Uzman bir ekonomist olmanın yanında sahip olduğu bilgileri paylaşır. Finans piyasaları hakkında yaptığı derinlemesine analizler ve hazırladığı raporlar ve içerikler ile dikkatleri çeker. Başarılı ekonomisti takip eden kişiler onun değerli görüşlerinden yararlanabilirler. Bu sayede ekonomi alanında kendini geliştirebilir ve yatırımlarına doğru yön verebilirler. Global ekonomi piyasalarında yaşanan gelişmeleri takip etmenin yanında doğru analiz etmekte Akyol’un başarılı olduğu alanlar arasında yer alır.

Burcu Akyol Güvenilir Mi?

Burcu Akyol güvenilir mi sorusunun kesin olarak evet karşılığını bulmasını almış olduğu ödüller ile ortaya koyuyor. Bağımsız ekonomi kuruluşları yaptıkları değerlendirmeler ile piyasalara yön verme konusunda son derece başarılıdır. Yaptığı analizleri, sahip olduğu bilgileri takipçileri ile sosyal medya hesapları üzerinden de paylaşır. Akyol’u sosyal medya hesaplarından takip eden kişiler global trading alanında yatırımlarına doğru yön verebildiklerini ve yaklaşan yatırım fırsatlarından haberdar olduklarını belirtiyorlar. İletişim için https://burcuakyoldiyari.com/# sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Burcu Akyol uluslararası piyasalarda işlem yapabilme özelliğini London Academy Of Trading / Londra da almış olduğu eğitimle kazanmıştır. Eğitim aldığı bu okulda bakış açısı genişlemiştir. Almış olduğu eğitimi piyasalarda yaptığı işlemlerle deneyimleyen Akyol isabetli değerlendirmeleri ile işbirliği yaptığı şirketlerin yatırım portföylerine doğru yön verir. Etik değerlere verdiği önem ile şeffaf ve güvenilir olmayı da ön planda tutar.

 

 

 

AdminAdmin