Bozcaada Caz Festivali’nde Heyecan Dorukta Bozcaada Belediye Başkanı Yahya Göztepe ile festivalin kurucu ortaklarından Murat Sezgi ve Çağıl Özdemir, CoBAC WorkSpace’te düzenlenen lansmanda, Bozcaada Caz Festivali’nin heyecan verici detaylarını paylaştılar….
Bozcaada Belediye Başkanı Yahya Göztepe ile festivalin kurucu ortaklarından Murat Sezgi ve Çağıl Özdemir, CoBAC WorkSpace’te düzenlenen lansmanda, Bozcaada Caz Festivali’nin heyecan verici detaylarını paylaştılar.
Festivalin ilk gününde: Anıka Nılles/Nevell, Deniz Taşar, Leon Phall sahne alacak.
İkinci gününde: Bozcaada Ensemble, Klein, Kraak&Smaak, Öner Karaçuha performans sergileyecek.
Üçüncü gününde ise: Alfa Mist, Cenk Erdoğan Trio, Girls Airports ve Childplay unutulmaz anlar yaratacak.
Kültür ve Turizm Bakanlığı ve TGA (Türkiye Turizm Geliştirme Ajansı) katkılarıyla gerçekleşen festival, 2017’den bu yana Bozcaada’nın ilham veren coğrafyasını mesken tutan, yalnızca caz değil, keşif programıyla da bir deneyim festivali olarak biliniyor.
Europe Jazz Network’e (Avrupa Caz Ağı) 2019’da dahil olan festival, 2020’de tohumları atılan Türkiye Caz Ağı’nın da kurucu üyesi konumunda.
Festivalle ilgili detaylı bilgilere “bozcaadacazfestivali.com” adresinden ulaşabilirsiniz.
Reklam & İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap