YAŞAM
Giriş Tarihi : 26-09-2021 14:40   Güncelleme : 26-09-2021 14:40

Avrasya Kurumsal Yemek Hizmetleri

Avrasya Kurumsal Yemek Hizmetleri

Avrasya Kurumsal Yemek Hizmetleri

 

İstanbul gibi büyük bir metropolde 30 yıldır faaliyet gösteren ve oldukça seçkin referanslara sahip yemek şirketi Avrasya kurumsal taşıma yemek hizmeti olarak verdiği hizmetlerin en başında Tabldot Yemek hizmeti gelmektedir.

 

Tabldot Yemek

Tabldot Fransızca kökenli bir kelimedir ve kalabalık toplulukların beslenme ihtiyacını karşıyalan bir terimdir. Seçmesiz yemek hizmeti anlamanı gelen tabldot yemek gıda güvenliği yüksek tesislerde üretilip okul fabrika ve hastanelerde servis edilmektedir. Avrasya Kurumsal Catering Hizmetleri verdiği tüm hizmetlerde profesyonel gıda mühendisleri çalıştırmaktadır. Seçkin referans yapısı geniş araç filosu ile Avrasya catering şirketi harikalar yaratmaktadır.

 

Catering Firmaları

Ziyafet ve ikram anlamında kullanılan catering kelimesi Avrasya kurumsal şirketinin kullandığı bir sektör ibaresidir. Catering Firmaları arasında lider konumda olan Avrasya yemek şirketi yaptığım event ve organizasyonlarda gerçekten çok iyi işler çıkarmaktadır. İnsanların en özel günlerinde gerçekten unutulmaz kılmak müthiş bir denemeyim gerektirmektedir.

 

Yemek Firmaları

Avrasya İstanbul Ankara İzmir ve Bursa da faaliyet gösteren bir tabldot yemek şirketidir. Yemek Firmaları arasında ilk sıralarda gelen kurum profesyonel kadrosu ile verdiği hizmetlerde kendisini kanıtlamıştır Avrasya lezzet ustalarına kolay gelsin demekten kendimizi alamıyoruz.

Avrasya’nın müthiş demo yemeklerini tatmak isterseniz Bahçelievler’de bulunan merkez mutfağını ziyaret edip dilediğiniz kadar tadım yapabilirsiniz

Ataturk HaberAtaturk Haber