Atatürk Haber

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Adana’da Suç Makinesi Hırsız Kadınlar Yakalandı

Adana’da Suç Makinesi Hırsız Kadınlar Yakalandı

Ajans Ajans -
92 0

Adana’da biri hamile iki kadın hırsız saç tokası sayesinde yakalandı. Kadınların il il gezip hırsızlık yaptığı ve suç makinesi olduğu öğrenildi.
 
Seyhan ilçesi, Gürselpaşa Mahallesi’nde meydana gelen olayda Hatay, Şanlıurfa, Gaziantep, Kahramanmaraş, Bingöl, Adıyaman, Hatay ve Osmaniye gibi birçok ilde hırsızlık yaptığı ileri sürülen Nazik G. (39) ve Sevgi B. (24), 27 Mart günü 75336 Sokak’taki bir eve girdi. Evden 100 gram altın, 5 bin lira para, 2 diz üstü bilgisayar ve 1 televizyon çalan 2 kadın kayıplara karıştı.

POLİS KAMERASI HIRSIZLARI TESPİT ETTİ

Şikayet üzerine, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelileri tespit etmek için çevrede bulunan güvenlik kameralarını mercek altına aldı. Polis kameralarda hırsızların iki kadın olduğunu ve isimlerini tespit etti. Olaydan 2 gün sonra Güney Kıyı Boyu Caddesi’nde polisi gören kadınlar kaçmaya başladı. Kısa süren kovalamanın ardından yakalanan zanlıların yapılan üst aramasında çantadan 2 adet büyük boy tornavida çıktı.

SAÇ TOKASI ELE VERDİ

Sorgularında suçu kabul etmeyen şüphelilerden Sevgi B.’nin hırsızlık yaptığı gün güvenlik kamerasında görülen saç tokasını yakalandığı gün de takınca, o görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu inkar edemedi.

HAMİLELİĞİNİ HIRSIZLIK YAPMAK İÇİN KULLANDI

Yakalandığı sırada üzerinden Gülhanım U. adına düzenlenmiş sahte kimlik bulunan Nazik G.’nin asıl kimliği yapılan parmak izi çalışmasında tespit edildi. Zanlılardan Sevgi B.’nin 5 aylık hamile olduğu, hamileliğini de hırsızlık yapmak için kullandığı, hırsızlıktan 15 suç kaydı bulunduğu belirlendi. Ayrıca diğer zanlının ise hırsızlık suçundan 10 yıl 5 ay 10 gün hapis cezası ile arandığı tespit edildi.

HAMİLE KADINA EV HAPSİ VERİLDİ

Zanlılar sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan zanlılardan hamile Sevgi B.’ye ev hapsi cezası verilirken, Nazik G. tutuklandı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir