GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-08-2017 23:43   Güncelleme : 12-08-2017 23:43

PKK'lı Teröristlerce Şehit Edilen Eren Bülbül, Bugün Son Yolculuğuna Uğurlandı

Terör örgütü PKK'lı teröristlerce Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında bir astsubay ile birlikte şehit olan 16 yaşındaki Eren Bülbül, bugün Maçka İlçesi'nde binlerce kişi tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

PKK'lı Teröristlerce Şehit Edilen Eren Bülbül, Bugün Son Yolculuğuna Uğurlandı

Terör örgütü PKK'lı teröristlerce  Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında bir astsubay ile birlikte şehit olan 16 yaşındaki Eren Bülbül, bugün Maçka İlçesi'nde binlerce kişi tarafından son yolculuğuna uğurlandı. 

Tekbirler Eşliğinde Türk Bayraklı Tabut Tören Alanına Getirildi

PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan 16 yaşındaki Eren Bülbül bugün memleketi Maçka'da ikindi namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi. Bülbül'ün cenazesi tekbirler eşliğinde Türk bayrağına sarılı tabutla polis ekipleri tarafından cenaze töreninin gerçekleşeceği alana getirildi.  

Binlerce Kişi Bülbül'ün Cenaze Törenine Katıldı

İlçe meydanında düzenlenen cenaze törenine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon Valisi Yücel, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, CHP Trabzon Millet Vekili Haluk Pekşen, AKP Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, ilçe belediye başkanları, asker, polis ve çok sayıda sivil vatandaş katıldı. 

Cenaze Törenine Trabzonspor'dan Tanıdık İsimler De Katıldı

Şehit edilen Bülbül'ü son yolculuğuna uğurlamak için tören alanına gelen Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ve futbolcu Onur Recep Kıvrak Bülbül'ün ailesinin kaldığı eve giderek başsağlığında bulundu. 

Bülbül'ün Ağabeyleri Kardeşlerinin Tabutunun En Önünde Saf Tuttu

Pkk'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Eren Bülbül'ün ağabeyleri Organ, Çağlar ve Olcay da cenaze töreninde kardeşlerinin tabutunun başında saf tutarak gelen taziyeleri kabul etti. Şehit Bülbül'ün cenaze törenine binlerce kişi katılınca alana sığmayan kişiler çevrelerdeki apartmanlara ve balkonlara çıkarak töreni izledi. 

AdminAdmin