SPOR
Giriş Tarihi : 12-11-2021 16:30   Güncelleme : 12-11-2021 16:30

10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu Dikkatleri Üzerine Çekti

10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu Dikkatleri Üzerine Çekti

 

Atatürk’ün aramızdan ayrılışının hüznünü yaşadığımız 10 Kasım’da Ankara Atletizm İl Temsilciliği düzenlediği geleneksel anma koşusunu tekrarladı. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Koşusu bu sene de soluksuz bir şekilde devam etti. Ancak koşu içerisinde alınan sonuçlar kadar koşuya yapılan katılım da insanların ilgisini çekti. Çünkü bu sefer geleneksel koşuya olan ilgi ve katılım sayısı bir hayli fazlaydı. Yarışma içerisinde yapılan katılımcı sayısı rekor bir sayıdaydı. Bu sayı da 715 olarak bildirildi.

Türkiye Atletizm Federasyonu yaptığı açıklama içerisinde gerçekleşmiş olan koşuda sporcuların büyük ilgisinin olduğu da belirtildi. Ayrıca koşu Ankara Eryaman Yüksek Performans Merkezi İçerisinde gerçekleşen anma merasiminden sonra yapıldı. Saat olarak da dokuz buçuk başlangıç zamanı olarak verilmişti. Bu yıl yapılan koşuya katılımın fazlalığı koşunun başlama zamanında da gözle görülüyordu. Katılım sayısı geçmiş zamanlara göre bir hayli fazlaydı. Ayrıca anma koşusu içerisine yapılan programa katılanlar arasında bazı eski milli atletler de buluyordu. 1xbet mobil

Anma Koşusunda Kayıt Sayısı Rekora Ulaştı

10 Kasım tarihinde geleneksel olarak gerçekleştirilen Atatürk’ü Anma Koşusu her zamankinden farklı bir konuyla kendinden söz ettiriyor. Maç esnasında var olan durumlar, ilerlemeler ve sonuçlar değil, maça olan katılım dikkatleri topladı. Çünkü bu maç içerisinde alınan en büyük katılım sayısı bu sene içerisinde oluştu. Türkiye Atletizm Federasyonu yaptığı açıklamalarda 715 rekor sayının alındığını duyurdu.

Ataturk HaberAtaturk Haber