İzmir Emlak Komisyoncuları Odası 26. Yılını Kutladı

İzmir Emlakçılar Odası, kuruluşunun 26. yılını coşkulu bir törenle kutladı. Kuşadası Pine Bay Otel’de düzenlenen geceye İzmir’in dört bir yanından emlakçılar katılım gösterdi. Törene Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Ata, Uludağ Üniversitesi Emlak Yonetimi Bölümünden Prof. Dr. Elif Karakurt, Kuşadası Esnaf Odası Başkanı Ahmet Çalım, İzmir…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
İzmir Emlak Komisyoncuları Odası 26. Yılını Kutladı

İzmir Emlakçılar Odası, kuruluşunun 26. yılını coşkulu bir törenle kutladı. Kuşadası Pine Bay Otel’de düzenlenen geceye İzmir’in dört bir yanından emlakçılar katılım gösterdi.
Törene Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Ata, Uludağ Üniversitesi Emlak Yonetimi Bölümünden Prof. Dr. Elif Karakurt, Kuşadası Esnaf Odası Başkanı Ahmet Çalım, İzmir Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz, Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu, Sakarya Emlakçılar Odası Başkanı Erol Maden, İzmir Ticaret Odası meclis üyeleri ile birlikte çok sayıda seçkin davetli katıldı.
Gün boyunca İzmirli emlakçılara; Celal Bayar Üniversitesi Salihli Meslek Yüksek Okulu Emlak ve Emlak Yönetimi hocaları Dr. Ece Özmen, Öğretim Görevlisi Ali Mahir Çınar tarafından çeşitli eğitimler verildi.
Gecede, İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu bir konuşma yaparak, sektörün gelişimi ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Güleroğlu, “Bu kadar insanın burada olması bize destek vermesi bizim bu mesleği doğru bir biçime yaptığımızın aynasıdır. Arkamda sizler olduktan sonra emlakçılık fakültesini de kurarız inşallah” dedi.
Sözlerine devam eden Güleroğlu, “İzmir Ticaret Odası, İzmir Ticaret Borsasının desteğini bir kez daha bugün görmüş olduk. Bugün burada bulunmamızın asıl amacı dostluklarımızı pekiştirmek” ifadelerini kullandı.
Törende konuşma yapan Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı ve İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Ata başta Mesut Güleroğlu olmak üzere tüm emlakçılara desteklerini dile getirdi.
İzmirli emlakçılar, birlik ve beraberlik içinde geçen gecede, 26. yıl pastasını hep birlikte keserek bu özel günü kutladı. Etkinlik, sektör temsilcileri arasındaki dayanışmayı pekiştirirken, gece boyunca keyifli anlar yaşandı.

Benzer Haberler
Gözlük ve Lens Kullananlar Yaz Aylarında Lazer Göz Ameliyatını Daha Fazla Merak Ediyor
Gözlük ve Lens Kullananlar Yaz Aylarında Lazer Göz Ameliyatını Daha Fazla Merak Ediyor
HIZIR GLOBAL A.Ş.’DEN TÜRKİYE’NİN DİJİTAL GELECEĞİNE YERLİ VE MİLLİ HAMLE: YETİŞ ÇARŞI
HIZIR GLOBAL A.Ş.’DEN TÜRKİYE’NİN DİJİTAL GELECEĞİNE YERLİ VE MİLLİ HAMLE: YETİŞ ÇARŞI
Maymun ısırırsa ne yapılmalı Çok önemli haber
Maymun ısırırsa ne yapılmalı Çok önemli haber
Levora Şal ve Eşarp, Kaliteli Kumaş ve İpeğin Güçlü Markası
Levora Şal ve Eşarp, Kaliteli Kumaş ve İpeğin Güçlü Markası
Buzpack.com İstanbul Merkezli Ambalaj Üretim Gücüyle Öne Çıkıyor
Buzpack.com İstanbul Merkezli Ambalaj Üretim Gücüyle Öne Çıkıyor
Mardin Sincar Aşiret Lideri Cemal Sincar Kimdir?
Mardin Sincar Aşiret Lideri Cemal Sincar Kimdir?
Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Işığında Tarafsız Habercilik..
Atatürk Haber

Reklam & İşbirliği: [email protected]

Copyright © 2025 Tüm hakları ATATÜRK HABER 'de saklıdır.